bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De Groene Admiraal: een gevarieerd huuraanbod

15 februari 2024

In dit artikel lees je over de status en verwachte planning van De Groene Admiraal in Druten. Ook lichten we het actuele woningaanbod toe.

Status en planning
In oktober/november 2023 heeft het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegen voor een periode van 6 weken. De gemeente is nu bezig met de beantwoording van de ontvangen zienswijzen. De verwachting is dat het bestemmingsplan in maart 2024 zal worden vastgesteld in de gemeenteraad.

Aanbod De Groene Admiraal
Er blijkt veel interesse te zijn in huurwoningen en -appartementen. Daarom zullen zowel de 40 appartementen als de 11 grondgebonden woningen van De Groene Admiraal in de huursector worden aangeboden. Hieronder zie je de onderverdeling, waarbij de nadruk ligt op sociale huur. Zo geven we invulling aan de grote vraag naar toegankelijke huurwoningen. Alle woningen worden heel duurzaam (energielabel A+++) en bijna energieneutraal.

> 40 appartementen in de sociale huur;
> 7 tussenwoningen in de middenhuur;
> 4 hoekwoningen in de vrije sector huur.

Dit kun je verwachten
Verloopt alles volgens planning, dan start de verhuur eind 2025. Via deze website en de nieuwsbrief laten we je te zijner tijd weten via welke verhuurwebsite jij je kunt inschrijven.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe